TESTIMONIS.
Algunas opinions del nostre
servei de dispersar les cendres al mar

Enric Martí


"

Felicitats per aquest servei que permet a les families poder donar compliment a la voluntat dels seus difunts, de forma legal i molt ben atesos en tot moment com va ser en el nostre cas.

Gràcies a en Salva pel seu tracte proper i la seva amabilitat. Ho recomanarem.

"

Familia Bravo Calatayud


"

Moltíssimes gràcies per tot, Salvador i lluís!! Doneu un servei que no us podeu ni imaginar el bé que ens ha fet a mi, als meus germans i als nostres fills, això sí que és un comiat bonic, Íntim, natural i relaxat. Lluny de cementiris on tot només transmet tristor i grisor. El mar no dóna la sensació de final o acabament sinó de llibertat. Les cendres del nostre pare ara són a un lloc ple de vida. Segur que el nostre pare allà on sigui està ben content i orgullós.
Un dia que mai oblidarem.

"

Família Sellés - Rusiñol


"

En nom de la família, agrair-vos per haver-nos ajudat a complir la voluntat del pare, per fer fàcils els moments difícils, per fer que el comiat fos un fins aviat i perquè la tristesa voles al costat de les gavines cercant el blau horitzó.

"

Familia d´Emili Viader Carrasco

18/04/2016

"

Tots estem força contents del tracte i serveis oferts per CENIMAR. Volíem una cerimònia tranquil·la i discreta i això és el que hem trobat. El temps ens ha acompanyat i tot ha sortit perfecte. Agraïm notablement l´atenció que el personal de CENIMAR ens ha donat, fins hi tot ens han ofert desinteressadament el servei de transport amb vehicle.

"

Família Abad Botelllas

30/01/2016
Sant Vicens dels Horts

"

Un homenatge preciós per algú que ens deixa.., en plena natura. Ens quedem amb una sensació de pau i calma malgrat aquesta pèrdua tan dolorosa.

"

Imma Jiménez

24/01/2016
Vidreres

"

El tracte d’en Salvador ha estat exquisit des del dia que vam contactar amb ell per a que ens expliqués en que consistia els seus serveis. Aquests serveis els vam contractar perquè volíem seguir les voluntats del pare d’una manera legal i en un paratge meravellós. Tot va anar perfectament i va ser amb la intimitat que es necessita.

Tant en Salvador com el patró del vaixell van fer que tothom estigués còmode en tot moment, donant interessants explicacions de les illes medes i del paratge que ens envoltava. Recomanem els serveis de l´ empresa CENIMAR perquè ha demostrat estar a l’alçada de les circumstàncies en moments tan difícils.

"