A Cenimar li facilitem tot el que és necessari per una cerimònia emotiva i personal

 Cenimar / Opcions i preus

Per poder atendre diferents necessitats i sensibilitats, a Cenimar disposem de 3 tipus d'embarcacions de diferents característiques i eslores. Tambè podem gestionar peticions especials, per tipus o capacitat del vaixell.

A més, oferim serveis complementaris, com ara la possibilitat de disposar de serveis musicals a bord o de llançar les tradicionals salves marines.

300€Embarcació tipus A (Bàsic)

Embarcació tipus llanxa motora de 7,5 metres d'eslora, amb capacitat per a 7 persones.

Disposa de plataforma a nivell del mar per facilitar la disseminació de les cendres. Àmplia zona a popa per allotjar als assistents, tendal, cabina i camarot. Equipada amb ràdio CD-mp3 i petita nevera.

És l'embarcació ideal per a realitzar el servei bàsic amb grups reduïts tot i oferint un complet equipament.

400€Embarcació tipus B (Premium)

Embarcació de 10 metres d'eslora amb capacitat per a 12 passatgers.

Disposa de doble coberta, gaudint la superior d'una excel·lent vista panoràmica. Ampli espai a popa i a proa per allotjar als assistents, tendal, cabina i camarots amb WC. Equipada amb nevera, radio CD i acabats de luxe.

és l' embarcació ideal tant per a grups més nombrosos, com per aquells clients que desitgin disposar d'uns alts estàndards de confort, o que vulguin realitza una cerimònia més completa, ja que es pot disposar de serveis complementaris, per exemple, musicals.

500€Embarcació tipus C (Cerimonial)

Embarcació de 22 metres d´eslora tipus Goleta (motoveler tradicional) amb capacitat fins 60 passatgers. Disposa de gran coberta, tendal, cabina exterior i espais interiors com camarots, saló, bar, etc. també disposa de WC. És l'embarcació ideal per a grups de familiars i amics, molt nombrosos, que vulguin compartir aquest emotiu moment de forma col·lectiva.

Per les seves dimensions i originalitat, aquesta embarcació li ofereix la possibilitat d'una cerimònia d'entranyable record per a tots els presents. Les característiques de la goleta permeten programar serveis musicals o religiosos, realitzar parlaments i oracions, etc.


** Cenimar es reserva el dret a poder canviar d'embarcació mantenint les característiques bàsiques de navegabilitat i capacitat. També es reserva el dret a anul·lar la sortida en cas de mal temps, prèvia comunicació al client.

0€ Diploma amb coordenades GPS

150€Duet de violí i violoncel25€Pètals

0€Oració al difunt

Per més informació i reserves, contacti amb nosaltres.