Cenimar, serveis funeraris especials

 Cenimar / Presentació Cenimar

CENIMAR facilita el procés d'integració a la natura dels seus essers estimats, escampant-ne les cendres al mar Mediterrani.

  Descobreix com ho fem  

Única empresa autoritzada a Girona

Cenimar compleix amb tots els requisits exigits per la Capitania Marítima i disposa de l'informe positiu del Ministerio del Medio Ambiente (División para la Protección del Mar) per realitzar aquest servei funerari especial.

  Consulta la normativa  

Illes Medes, un entorn per al record

El nostre servei es realitza en plena connexió amb la natura, a l'emblemàtic paratge marítim situat davant el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

  Descobreix l'entorn  

Diferents opcions

Per poder oferir un servei personalitzat, disposem de diferents embarcacions, tant per a cerimónies más íntimes i amb major contacte amb el mar, com per aquelles que comptin amb un nombre major d'assistents. També oferim la possibilitat de disposar de serveis musicals o d'ofrenes florals en forma de pètals.

 Consulta les opcions  

Certificat "Bandera Blava"
La Bandera Blava és un reconeixement anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental desenvolupat per la FEE (Fundation for Environmental Education) des de 1987. Promou i distingeix la participació en iniciatives ambientals voluntàries de les autoritats municipals, la població local i els visitants, i els agents del sector turístic. L'empresa Cenimar ha estat distingida amb la Bandera Blava del Club Nàutic l'Estartit per les seves bones pràctiques mediambientals.

  Consulta el decàleg